WELKOM
Vrouwen van ongeveertig

HAPPY JUICE

Alles wat je wilt weten om je energiek en blij te voelen van binnenuit en op holistische wijze!


Happy Juice is een combinatie van 3 producten die gericht zijn op het verhogen van de serotonine- en dopaminelevels in de darmen om de verbinding tussen de darm-hersenas te bevorderen. Het ondersteunt de groei en vitaliteit van verschillende vriendelijke darmbacteriën om de productie van de "feel-good" neurotransmitters te verhogen. Je voelt je letterlijk beter naarmate je het consequent blijft drinken!
 

RESULTATEN VAN KLINISCH ONDERZOEK
• 60% afname in prikkelbaarheidsscores
• 55% afname in angstgevoelens
• 49% vermindering van algemene stress
• 70% toename van goede bacteriën
• 211% toename in positieve stemming
• 105% afname in negatieve stemming

 


 

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Vermindering van stress
Vermindering van angstgevoelens
Verbetering van stemming
Vermindering van ontstekingen
Hormonen in balans
Verbetering van slaap
Stimulering van motivatie
Vermindering van vermoeidheid

 Ik had zelf 11 van de 12 tekenen maar gelukkig weet ik nu dat het ook anders kan! Sinds ik mijn cortisol heb verlaagd met de tips die je onderaan kunt vinden, maar ook met het toevoegen van Happy Juice aan mijn ochtendroutine voel ik mezelf zoveel beter! Wat merk ik zelf?


♥ Meer energie
♥ Beter slapen
♥ Plattere buik (bye buikvet!)
♥ Rust in mijn hoofd
♥ Geen angst/paniek meer
♥ Stralende huid
♥ Blije darmen
♥ Meer motivatie & focus


Amare - Happy Juice richt zich op het serotonine en dopamine level in de darmen en ondersteunt de verbinding tussen de darm-hersenas. Het ondersteunt de groei en vitaliteit van een aantal gezonde darmbacteriën en helpt zo een aantal feel good neurotransmitters (hormonen) te verhogen. 


Happy Juice is een krachtige en innovatieve mix van 3 zorgvuldig geselecteerde Amare producten: MentaBiotics, Energy+ en EDGE. 

Wanneer je deze gecombineerd inneemt, werken ze harmonieus samen om een opmerkelijke alles-in-één oplossing te creëren voor jouw mentale welzijn. 


MENTABIOTICS:  De darm-hersen-as verbeteren om het mentale welzijn te optimaliseren. Een combinatie van unieke probioticastammen, prebiotica en fytobiotica die het microbioom in evenwicht helpt brengen. Bevat oa Magnesium, L-Glutamine, L-Theanine, polyfenolen en 3 bacteriestammen.
EDGE: Verbetert de stemming, motivatie, fertiliteit en stofwisseling met een volledig natuurlijke samenstelling die de regeneratie van neuronen ondersteunt, helpt bij de concentratie en bestrijdt mentale vermoeidheid. Bevat oa: vitamine B5, mangoblad extract. lychee poeder en palmfruit extract.
ENERGY+: Zuivere energie, mentaal uithoudingsvermogen & motivatieboost zonder kriebels of crashgevoelens. Ondersteunend voor de huid, botten, tanden en het immuunsysteem. Bevat oa: vitamine C, L-Glycine en ketonen.

 

Goed om te weten
NON-GMO
Plantaardig
Glutenvrij
Zuivelvrij
Sojavrij
Biologisch
Geen conserveringsmiddelen
Geen kunstmatige kleur/smaakstoffen
Geen kunstmatige zoetstoffen
Smaken afkomstig van hele vruchten, specerijen, kruiden, vanillebonen, kurkuma, cacao enz

 

Om meer specifieke informatie te krijgen over de ingrediënten van Happy Juice kun je onderstaande documenten verkennen. 

Mentabiotics
Mentabiotics.pdf (259.95KB)
Mentabiotics
Mentabiotics.pdf (259.95KB)

 


Energy+
Energy+.pdf (260.9KB)
Energy+
Energy+.pdf (260.9KB)


 

EDGE
EDGE.pdf (222.04KB)
EDGE
EDGE.pdf (222.04KB)

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? Dan kan je Happy Juice hier bestellen. 


Eenmalige bestelling
Maandelijks met extra korting

Er zijn 2 mogelijkheden:
1. Je kiest voor een eenmalige bestelling.
2. Ontvang elke maand dezelfde bestelling. Dit is altijd vrijblijvend en opzegbaar, maar geeft je nu wel 10% korting op je eerste bestelling!


Bovendien, als je besteld via mijn unieke link, krijg je nog eens 8% korting. Werkt de link niet gebruik dan promotiecode: 1911515


Aanvulling:

GEEN QUICK FIX: Happy Juice is geen Quick fix. Het brengt je wel op korte tijd voelbaar en zichtbaar resultaat, waardoor je wellicht het idee hebt dat het een wondermiddel is. Dit laat zien hoe belangrijk het is om jouw darmen in gezonde conditie te houden en je stress te verlagen. Met behulp van Happy Juice ben je waarschijnlijk beter in staat én gemotiveerder om gezondere en bewustere keuzes voor jouw gezondheid en welzijn te maken.


GEEN CONTRA INDICATIE MET MEDICATIE: Je mag het dus nemen met medicatie. Er is heel bewust voor gekozen om stoffen waarvan bekend is dat ze medicatie beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld adaptogenen, eruit te laten. De supplementen zijn met name voor de mentale gezondheid ontwikkeld, waardoor ze dus genomen kunnen worden met antidepressiva, maar ook met hormoonmedicactie, zoals medicatie voor de schildklier, bloedverdunners en/of medicatie voor adhd/add. Overleg altijd met je huisarts wanneer je het niet vertrouwt en vraag na in welke volgorde je de medicatie en Happy Juice kunt nemen.


DE ZOETSTOFFEN ZIJN NIET SCHADELIJK:  er zit Stevia, Maltodextrine en Xylitol in. Dit zijn alle drie volledig natuurlijke zoetstoffen die gewonnen zijn uit planten/fruit. Ze hebben geen invloed op je bloedsuikerspiegel. De hoeveelheden die erin zitten zijn zorgvuldig afgewogen zodat ze juist als voeding voor je darmen werken. Wij proeven een zoete smaak, de darmen krijgen echter een bittere smaak. Hierdoor blijf je niet verlangen naar zoet. Dit heeft te maken met het fermentatieproces en de intensiteit van de zoetstof die ze uiteindelijk gebruikt hebben.


E-mailen
Instagram