WELKOM
Vrouwen van ongeveertig

Amare brandpartner worden

Als brandpartner kan je ook anderen gaan helpen om hun welzijn te verbeteren. 


Happy Juice is een een product van Amare, dé mental welness company. Hun missie is een welzijnsrevolutie te creëren met meer mentale gezondheid in de wereld. En dat is nodig, want de cijfers liegen er niet om. Ruim 48% van de Nederlanders ervaart mentale issues en 9 op de 10 ervaren dagelijks stress.
Happy Juice is pas sinds de zomer van 2023 officieel verkrijgbaar in Europa. In Amerika is Happy Juice in de afgelopen vijf jaar razend populair geworden, vanwege de unieke werking en de hoeveelheid mensen die het al heeft geholpen beter in hun vel te zitten. Happy Juice en de producten van Amare worden verkocht door onafhankelijke brandpartners. Voor mensen, door mensen dus!


Waar het om draait? Enthousiast en oprecht delen van een product dat je zelf gebruikt en waar je baad bij hebt, gebaseerd op persoonlijke ervaringen en die van anderen, dat is wat ik doe als brandpartner. En dát is ook voor jou toegankelijk en mogelijk.
Amare heeft als visie om iedereen te helpen aan mentale gezondheid en dat is wat hen betreft een combinatie van lichamelijke, geestelijke en doelgerichte gezondheid, maar ook financiële gezondheid is daar een belangrijk onderdeel van. Middels hun bedrijfsmodel, commissies en programma’s ondersteunen zij, met name vrouwen, om op elk van deze vlakken meer gezondheid te ervaren.  Zonder verplichtingen of verborgen valkuilen. Want, we willen stress vermijden, en risico’s nemen draagt daar niet aan bij, toch?!


Als het idee en het product je aanspreken, dan is brandpartner worden ook iets voor jou! Wil jij Happy Juice delen met je vrienden, volgers, kennissen, of misschien in je praktijk? Aanmelden als brandpartner kost slechts eenmalig €35,09. Na aanmelding kun je Happy Juice bestellen, maar dat is niet verplicht. Je ontvangt gelijk je eigen referral link die je kan gaan delen.


Ons team heeft alles in huis om je te begeleiden een succesvolle (online) onderneming op te zetten. Denk aan coaching, workshops, materialen, afbeeldingen, challenges, informatie, etc. Je komt in het Happy Team NL en in het overkoepelende Nederlandse team. Ik word jouw begeleider als jij je aanmeldt via mij! Heb je vragen of opmerkingen hierover? Aarzel niet deze aan me te stellen! 


De voordelen op een rij:
€35 als enige investering om je bedrijf te beginnen
Nieuw in Europa, nog een compleet onverzadigde markt
De vrijheid van een eigen bedrijf
Begeleiding en coaching om te groeien
Werken waar en wanneer jij wil
Geen groot netwerk nodig
Carrière en ouderschap, het kan 😉
Je wordt onderdeel van de community
Geen risico’s, investeringen of kosten
Niet verplicht zelf te bestellen
Geen voorraad
Klantenservice en warehouse wordt voor je gedaan

Brandpartner worden
Brandpartner mét Happy Juice pakket
E-mailen
Instagram