WELKOM
Vrouwen van ongeveertig

Over mij

Dit platform is begonnen bij mij. Maar, het gaat ook over jou. Over ons. Over vrouwen van ongeveertig. 

Leuk om kennis met je te maken! Met mijn leeftijd (1982) sta ik midden in de doelgroep van vrouwen van ongeveertig. Graag deel ik met jullie kennis, verhalen, ervaringsverhalen & fijne producten. Allemaal gericht op vrouwen van pak 'm beet 30 tot 60 jaar. Hoe ver of hoe dicht je bij de 40 zit maakt eigenlijk helemaal niet uit, het is maar een getal. Want zoals iedereen wel weet, zijn de meeste dames voor altijd 40 ;) 

Mijn doel is jullie net zo te inspireren en enthousiast te maken als dat ik zelf ben. Door mijn eigen ervaringen, maar nog het liefst door die van jullie. Mij kan je er 's nachts voor wakker maken! 

Behalve schrijver ben ik ook trotse moeder van 2 dochters, verloofd en verdiep ik mij momenteel in gezondheidspsychologie en natuurgeneeskunde. Ik hou van de natuur, zeelucht, boeken, wandelen en mijn guilty pleasure is online mijn winkelmandje volgooien om die vervolgens weer te legen. Nou ja, op een verstandig moment. Verder kan ik erg onhandig zijn, maar hoepelen als de beste. Ik sta graag langs de lijn om mijn sportieve dochters aan te moedigen, maar zelf ben ik jaren geleden gestopt met topsport. 

Vanwege mijn PMDD heb ik gezondheidsklachten waar ik me een weg door aan het worstelen ben. De ene dag lukt dat beter dan de andere. 

Fijn dat je hier meeleest en stuur me graag een berichtje als we iets voor elkaar kunnen betekenen. 


Voel je welkom & raak geïnspireerd :)E-mailen
Instagram